Kunstkerstbomen.Serie Oslo

per stuk Kunstkerstbomen brandvertragend en brandwerend volgens NEN 8007

Kunstkerstbomen.Serie Oslo
Kunstkerstbomen.Serie Oslo
Kunstkerstbomen.Serie Oslo
Kunstkerstbomen.Serie Oslo
Productinformatie: *Prijzen zijn exclusief btw
PE (POLY ETHYLENE)
PE Kunstkerstbomen zijn geproduceerd van een speciaal brandvertragend PE materiaal. Dit product is gegoten in een mal, zodat je nagenoeg een echte uitziende tak krijgt . Het proces voor het maken van PE kunstkerstbomen is ingewikkelder en vergen meer tijd. Daarom zijn deze bomen ook iets duurder.  Een kunstkerstboom van PE ziet er dus heel echt uit, helemaal als de takken ook nog eens in meerdere kleuren gemaakt worden. Daarnaast heeft PE een langere levensduur dan het andere materiaal PVC. Een kunstkerstboom van puur PE is erg prijzig, daarom wordt het materiaal vaak gebruikt in combinatie met een brandvertragend PVC.

Met een kunstkerstboom gemengd  PE, als PVC, heeft u het beste van beide materialen! De takken worden zo natuurlijk verwerkt in de bomen met vooral PE, aan de buitenkant van de boom. Voor de dichtheid en de opvulling van de kunstkerstboom, aan de binnenkant, worden de PVC takken gebruikt.


PVC (POLYVINYL CHLORIDE)
PVC staat voor Polyvinylchloride. PVC is een veel toegepaste soort kunststof en wordt gebruikt in heel veel producten die wij in ons dagelijks leven gebruiken. PVC Kunstkerstbomen zijn gemaakt van hoogwaardig brandvertragend PVC materiaal. PVC naalden worden gemaakt door 2 of 3 platen PVC te twijnen. ( ronddraaien en een tak van maken ). Het proces om PVC voor kunstkerstbomen te maken is eenvoudiger.  Een kunstkerstboom die alleen van PVC kan ook heel mooi en dicht zijn afhankelijk van de ruimte en het doel.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Kunstkerstbomen. Oslo 150 cm

Mix PE en PVC tips

ST 150
euro 115.00

Kunstkerstbomen Oslo 180 cm

Mix PE en PVC tips

St 180
euro 140.00

Kunstkerstbomen Oslo 210 cm

Mix PE en PVC tips

St 210
euro 196.00

Kunstkerstbomen Oslo 240 cm

Mix PE en PVC tips

St 240
euro 259.00

Kunstkerstbomen Oslo 270 cm

Mix PE en PVC tips

St 270
euro 420.00

Kunstkerstbomen Oslo 300 cm

Mix PE en PVC tips

St 300
euro 682.00

Kunstkerstbomen Oslo 360 cm

Mix PE en PVC tips

St 360
euro 998.00