Kunstkerstbomen.Serie Utrecht. Geproduceerd in Europa.

per stuk Kunstkerstbomen brandvertragend en brandwerend volgens NEN 8007

Kunstkerstbomen.Serie Utrecht. Geproduceerd in Europa.
Kunstkerstbomen.Serie Utrecht. Geproduceerd in Europa.
Productinformatie: *Prijzen zijn exclusief btw
PE (POLY ETHYLENE)
PE Kunstkerstbomen zijn geproduceerd van een speciaal brandvertragend PE materiaal. Dit product is gegoten in een mal, zodat je nagenoeg een echte uitziende tak krijgt . Het proces voor het maken van PE kunstkerstbomen is ingewikkelder en vergen meer tijd. Daarom zijn deze bomen ook iets duurder.  Een kunstkerstboom van PE ziet er dus heel echt uit, helemaal als de takken ook nog eens in meerdere kleuren gemaakt worden. Daarnaast heeft PE een langere levensduur dan het andere materiaal PVC. Een kunstkerstboom van puur PE is erg prijzig, daarom wordt het materiaal vaak gebruikt in combinatie met een brandvertragend PVC.

Met een kunstkerstboom gemengd  PE, als PVC, heeft u het beste van beide materialen! De takken worden zo natuurlijk verwerkt in de bomen met vooral PE, aan de buitenkant van de boom. Voor de dichtheid en de opvulling van de kunstkerstboom, aan de binnenkant, worden de PVC takken gebruikt.


PVC (POLYVINYL CHLORIDE)
PVC staat voor Polyvinylchloride. PVC is een veel toegepaste soort kunststof en wordt gebruikt in heel veel producten die wij in ons dagelijks leven gebruiken. PVC Kunstkerstbomen zijn gemaakt van hoogwaardig brandvertragend PVC materiaal. PVC naalden worden gemaakt door 2 of 3 platen PVC te twijnen. ( ronddraaien en een tak van maken ). Het proces om PVC voor kunstkerstbomen te maken is eenvoudiger.  Een kunstkerstboom die alleen van PVC kan ook heel mooi en dicht zijn afhankelijk van de ruimte en het doel.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Kunstkerstbomen. Serie Utrecht- 150 cm

671150
uitverkocht

Kunstkerstbomen .Serie Utrecht - 180 cm

671180
euro 82.00

Kunstkerstbomen .Serie Utrecht . - 210 cm

671210
euro 124.00

Kunstkerstbomen .Serie Utrecht . - 240 cm

671240
euro 159.00