Heijting Holland bv : Producent van kunstkerstbomen Importeur van kerstartikelen | Tel. +31.26.3255440Bestel direct
Bestel eenvoudig kerstbomen, verlichting en andere kerstdecoraties.


Naar Webshop

Heijting Holland werd in 1999 opgericht door Gerrit Heijting. Hij kwam in aanraking met kerstdecoraties toen hij begon als agent van kerstballen. Al gauw raakte hij bevlogen door de allermooiste sferen en de eindeloze mogelijkheden die er zijn op het gebied van kerst. Heijting Holland werd geboren en groeide uit tot een succesvolle onderneming. In 2005 startte Heijting Holland met eigen productie van kerstdecoraties in Polen. Nu worden er op jaarbasis onder andere 4.500.000 kerstballen, 36.000 kunstkerstbomen en 160 kilometer guirlande geproduceerd in eigen fabriek.

Inspiratie opdoen? Bekijk eens diverse maatwerkprojecten voor onder andere Van Der Valk Hotels en De Landal Groep.

Team
Binnen ons team van gemotiveerde medewerkers zorgen wij voor de juiste werksfeer waarbij iedereen zijn creativiteit kan laten uitblinken. Iedereen zorg ervoor om zowel het bedrijf maar ook het milieu hoog in het vaandel te hebben. Ons magazijn van 5000 M2 is door onze magazijn medewerkers zeer netjes georganiseerd.

Missie
Heijting Holland streeft elk jaar opnieuw naar perfectie. Met zowel traditionele decoraties als nieuwe trends creëren wij de mooiste sferen voor elk bedrijf. Problemen lossen wij te allen tijden op en wij bieden snelle leveringen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze klanten zeer tevreden en met een positief gevoel over de samenwerking de kerst tegemoet gaan.

Zomerse Aanbiedingen