Winkelwagen


Heijting Holland

Heijting Holland werd in 1999 opgericht door Gerrit Heijting. Gerrit Heijting kwam in aanraking met kerstdecoraties toen hij begon als agent van kerstballen. Al gauw raakte hij bevlogen door de allermooiste sferen en de eindeloze mogelijkheden die er zijn op het gebied van kerst. Heijting Holland werd geboren en groeide uit tot een succesvolle onderneming. In 2005 startte Heijting Holland met eigen productie van kerstdecoraties in Polen. Nu worden er op jaarbasis onder andere 4.500.000 kerstballen, 36.000 kunstkerstbomen en 160 kilometer guirlande geproduceerd in eigen fabriek.

Brandveiligheid

Bij Heijting Holland staat brandveiligheid hoog in het vaandel. Zo droeg Gerrit Heijting in 2006 bij aan het samenstellen van nieuwe regels op het gebied van ‘Brandgedrag versieringsmaterialen’. De nieuwe regels, genaamd NTA 8007, vulden de leemte in de regelgeving omtrent brandgedrag en versieringsmaterialen en werden ontwikkeld op basis van bestaande Nederlandse en buitenlandse brandveiligheidsnormen. De NTA 8007 wijst een aantal Nederlandse en buitenlandse normen aan en verklaart deze van toepassing voor gebruik in Nederland. Door diverse certificeringen, zoals bijvoorbeeld de NEN 8007 voor kerstbomen en de RoHS voor verlichting, voldoen alle kerstdecoraties van Heijting Holland aan de NTA 8007. Hierdoor zijn álle kerstartikelen van Heijting Holland brandveilig.

Duurzaamheid

Heijting Holland streeft op diverse manieren naar duurzaamheid en milieuvriendelijke kerstdecoraties. Zo leveren zonnepanelen op het dak van het bedrijf een zeer belangrijk aandeel van de elektriciteit. Bovendien draagt Heijting Holland met haar natuurgetrouwe, langdurig bruikbare en brandveilige kerstartikelen bij aan een vermindering in het kappen én verbranden van eenmalig bruikbare kerstbomen.

Eindeloze mogelijkheden

De kerstartikelen van Heijting Holland zijn op verschillende manieren verkrijgbaar. Bent u op zoek naar decoraties om zelf de mooiste kerstsferen te creëren in uw bedrijf? Neemt u dan eens een kijkje in onze uitgebreide en eenvoudige webshop. Ook kunt u de kerstinrichting voor uw bedrijf volledig door Heijting Holland laten verzorgen. Met onze verhuurmogelijkheden nemen wij u ál het werk uit handen voor een warme, zorgeloze kerst. Of heeft u echt een speciale, specifieke wens? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Heijting Holland ziet uw bijzondere kerstwens als een nieuwe
uitdaging! Inspiratie opdoen? Bekijk eens diverse maatwerkprojecten voor onder andere Van Der Valk Hotels en De Landal Groep
.

Missie

Heijting Holland streeft elk jaar opnieuw naar perfectie. Met zowel traditioneledecoraties als nieuwe trends creëren wij de mooiste sferen voor elk bedrijf. Problemen lossen wij te allen tijden op en wij bieden snelle leveringen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze klanten zeer tevreden en met een positief gevoel over de samenwerking de kerst tegemoet gaan.
Aantal Artikel Startprijs Daarna Periode Totaal
Aantal Artikel Stukprijs Totaal


Opslag bij klein bestelaantal:
Aantal:
(Cadeau)
Subtotaal
Totaal
*Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn exclusief btw
Totaal gewicht

Cadeaulijst - klik op uw keuze